Webinar

Ro og velvære

hos tandlægen

Om webinaret

Webinaret "Ro i stolen" er for dig som er tandlæge og som gerne have mere arbejdsro i din praksis igennem en innovativ løsning. Webinaret giver dig kort intro til til VR-Nature og fortæller dig om hvordan en tandlæge oplever at arbejde mens patienten bruger VR-Nature. 


Du får et indblik i mulige løsninger på en stresset hverdag, hvor der er udfordringer med at passe aftalerne ind i bogen, når patienterne melder afbud, er forsinkede eller behandlingen trækker ud pga forstyrrelser. 


Du vil få indblik i indtjenningsmuligheden med VR-Nature i klinikken og se hvordan du kan booste din klinik med et innovativt pust.


Webinaret tager ca 20 min. 

Vil du med?

Tilmeld dig og modtag dato og invitation til næste live webinar. 

 
 
 

Styrk din praksis med VR-Natur

Roligere patienter

Ved at indhylle patienten i natur slapper patienterne af, føler sig tryg og går ud af klinikken mindre bange/nervøse end da de kom.

Bedre arbejdsforhold

Når patienten er rolig, er der mindre stress og pres, som skaber bedre arbejdsforhold, færre forsinkelser og bedre tidsstyring. 

Flere kunder

Ved at inkludere VR-Nature™ i klinikken signalerer I en innovative profil som sætter patienternes tryghed i højeste fokus.

Tilmeld nyhedsbrev

I nyhedsbrevet får du korte informationer om hvordan du kan afprøve VR-Nature i din klinik. Om nye oplevelser til dit VR-Nature abonnement. Om videnskaben bag virkningen af VR-Nature i let sprog som du kan formidle videre til dine patienter.
Du vil modtage et nyhedbrev max 1-3 gange om måneden.