Brainpower til Leder performance

- den nemmest meditation og grønne mentaleffekt

Trivsel 

High performace kræver energi - meditation øger performance. Er du leder, så har du helt sikkert brug for overskud, hurtighed og overblik. Derfor har vi udviklet VR-Nature BrainpowerTM

Med VR-Nature får du en ultra kort pause som øger dine mentale effektivitet!


- overvej også denne innovative mentalt opbyggende employee experiences og hjernero til high performance hos medarbejdere - med det samme værktøj? 


Det er videnskabelig bevist at high performance virker bedst med ultra korte og dybe pauser.

VR-Nature giver dig denne særlige meditative kort pause baseret på naturterapi.


Alt du skal gøre er at læne dig tilbage i stolen, tage brillerne på og vælge din helt særlige guide til meditation og afslapning produceret udfra dokumenterede effekter af virtuel Naturterapi.

Du mærker straks effekterne af dybe vejrtrækninger, aktivering af det parasympatiske nervesystem - som er kroppens naturlige resitutions redskab - og giver din hjerne fornyet energi. 


Effekt - DU og dine medarbejdere high performere længere. Med VR-Nature Brainpower™ giver jer  mulighed for, at reducere risikoen for stress og udbrændthed og I sikre alle en nem og ligetil måde at få ro til hjernen i arbejdstiden. 


Bestil vores VR-Nature Brainpower™ software til jeres Oculus Quest 2 virtual reality brille idag og giv jeres virksomhed en klog pause. Det er power. 

Den smarte løsning

Abonner på VR-Nature Brainpower™

Styrk din virksomhed med VR-Natur til trivsel

Ro til hjernen

Hjernen udtrættes ved konstant arbejdsudfoldelse.

Vi er bygget til at performe, men kan ikke fortsætte i lange stræk uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Pause i naturen

Hvile og ro renser hjernen. Kroppen er bygget til og fungerer bedst i en bæredygtig balance mellem arbejdsbelastning og hvile. Derfor er meditative pauser essentielle. 

Medarbejder flow

Ved at inkludere VR-Nature til trivsel™ i virksomheden signalerer I en innovative profil som sætter medarbejdernes velbefindende og balance i livet i højeste fokus.

Tilmeld nyhedsbrev

I nyhedsbrevet får du korte informationer om hvordan du kan skabe den bedste trivsel og optimale arbejdsbetingelser for dine værdifulde medarbejderer.  
Du vil modtage et nyhedbrev max 1-3 gange om måneden.